Päätin aloittaa toisen blogin, mihin päivitän treenipäiväkirjaa sekä jonkin verran laitan juttua syömisistä. Normaalisti käyn salilla kolme kertaa viikossa seuraavanlaisella jaolla:
 
  1.  Selkä, olkapäät ja suorat vatsat
  2. Jalat
  3. Rinta, ojentajat ja vinot vatsat
Tämän lisäksi koitan 1-2 kertaa viikossa tehdä jotain aerobista esim. polkea kotona kuntopyörällä n. tunnin tai kävellä salilta 4-5km matkan kotiin. Jokaisena salitreenipäivänä teen 20-40 minuuttia aerobista kuntopyörällä, cross-trainerillä tai juoksumatolla reippaasti kävellen.

Salilla treenaan mahdollisimman "kovaa", yleensä 3-4 sarjaa ja toistot 10-15, teen vaikka 5 sarjaa, jos vielä jaksan ja vikassa niin paljon toistoja kun jaksan. Painoja yleensä ekoissa sarjoissa kevyemmin ja tavoite on, että vikassa sarjassa menee just se 10-12 toistoa eli siihen malliin lisään painoja. Tätä ohjelmaa olen nyt tehnyt n. kuukauden ja hyvin on painoja tullut suurimpaan osaan liikkeistä.

Sitten syömisistä. Laittelen lähinnä arkisin syömisiäni kalorilaskuriin ja ruokavalioni on vähähiilihydraattinen, makrojen suhde on proteiinit/hiilarit/rasva 40%/20%/40%, usein hiilareiden määrä on tuota vielä pienempi. Kalorit on n. 1600 kalorissa, mutta annan mennä parilla sadalla ylikin, jos siltä tuntuu, etenkin treenipäivinä.

Ja tavoite? En ole laihdutuskuurilla, en missään nimessä millään kuurilla. Toki tavoitteena on pudottaa painoa, mutta enemmän etsin tässä uudenlaista elämäntapaa, terveellistä sellaista, mihin kuuluu puhdas, terveellinen ruokavalio ja runsaasti liikuntaa! Haluan pois rasvaa ja tilalle lihaksia! Haluan kauniit lihaksikkaat olkapäät ja kädet, siivet selkään ja kauniit lihaksikkaan pyöreät reidet ja pohkeet :-) Ja aikaa näiden tavotteiden saavuttamiseen mulla on koko loppuelämä!

Mielelläni otan kommentteja vastaan! Kannustavia, rakentavasti kriittisiä, pidän itselläni oikeuden poistaa kommentit, jotka koen loukkaavina tai muuten liian negatiivisina.