Tämä viikko on mennyt liikunnan suhteen täysin lomaillessa. Olin alunperin ajatellut, että olisin käynyt salilla ainakin muutaman kerran, mutta en ole jotenkin ehtinyt. Sami oli viime viikonlopun töissä, maanantaina touhusimme kaikenlaista ja otimme rennosti. Tiistaista torstaihin olimme reissussa ja tämä loppuviikko on mennyt lähinnä koko perheen kanssa touhutessa. Reissussa tuli tosi kevyesti uitua ja täällä kotona ollaan kävelty jonkin verran, ihan hyötyliikuntaa siis. Olin suunnittelut käydä reissussakin hotellin kuntosalilla, mutta se oli aika iso pettymys. Muutama hassu laite ja suurimman osan ajasta joku kiinalainen istui niissä tupakkaa tupruttamassa, ei oikein napannut. Kyllä siellä välillä oli kiinalaisia tosimiehiä treenaamasssakin, ylätaljaa vedettiin melkein täysillä painoilla niin, että taivuttiin melkein pää lattiaan asti taaksepäin, samoin alataljaa tehtiin kamalilla painoilla ja kamalalla liikeradalla, mutta kyllä oli varmaan hyvät treeni!!! Not...

Sami on alkanut punnertamaan iltaisin, mulla oli ehkä pieni vaikutus siihen... Tuli sitten eilen aamulla puheeksi, että toki mäkin nyt muutaman punnerruksen saan tehtyä. Siinä sitten aamulla just sängystä nousseena aloin kylmiltään punnertamaan ja hyvin yläselässä meni joku paikka jumiin, ei meinannut eilen pää kunnolla kääntyä ja vieläkin tuntuu toinen puoli ikävältä. Että semmosta fiksua urheilua tällä viikolla.

Syömisiin olen loman osalta oikein tyytyväinen! Muutaman jätskin olen syönyt, mutta muutoin aika suunnitelmien mukaan. Lihaa ja kasviksia paljon ja niukasti hiilarimössöjä. Homma alkaa olla aika selkärangassa jo, välillä lipsuu kevyesti, mutta se ei ole vaarallista. Ruokahommista varmaan enemmän ensi viikolla, kun laitan niitä taas laskuriin.

Huomenna olisi tarkoitus mennä taas salille ja laittelen sitten tänne, että mitä tein ja minkälaisilla painoilla. Siitä tää sitten kunnolla alkaa!

Blogi on jo blogilistalla eli sieltä voi tilata!